Over Mila

“Ik wil mensen verbinden met de natuur, inspireren en door mijn talent iets waardevols terug geven”

Vanaf het moment dat ik als klein meisje kon lopen, baande ik mij een weg naar de bloemen. Alles wat enige verbinding had met bloemen bracht mij enorme blijdschap.

Als kind maakte ik met veel plezier allerlei bloemstukjes en experimenteerde ik met het maken van madeliefkransjes voor in mijn haar of als grote verrassing voor Moederdag. Ook maakte ik parfum van rozenblaadjes en droogde ik de mooiste bloemen die ik op weg naar huis met grote trots en dankbaarheid had geplukt.

Het is geen verrassing dat mijn passie voor de bloemenwereld mij naar een carrière als bloemiste heeft geleid. Er heeft voor mij nooit een ander pad bestaan. De opleiding Bloem & Interieur en ruim zeventien jaar ervaring als bloemiste in een toonaangevende bloemenwinkel hebben mij alle kneepjes van het vak geleerd.

Het allerliefst zette ik mijn natuurlijke talenten in om anderen bij te staan in vreugde en in verdriet, om te inspireren en verbondenheid te brengen. Uit die droom is Milaflora ontstaan; gespecialiseerd in bruidsbloemen en afscheidsbloemen.

De kracht van bloemen

Bruidsbloemen zijn er om de liefde te vieren! Liefde, verbondenheid en blijdschap spelen de hoofdrol op een van de belangrijkste dagen van jullie leven en daar kan de schoonheid van bloemen niet bij ontbreken.

Afscheid en rouw maken ook deel uit van ons leven. Het is vaak een aangrijpende emotionele gebeurtenis wanneer een geliefde fysiek gemist moet worden. Laat me jullie ondersteunen, met kracht uit de natuur. Met zorg en aandacht vervul ik jullie bloemwensen rondom de uitvaart.

Werkwijze

Sensitiviteit – dat vertaald wordt met gevoel/gevoeligheid – is onlosmakelijk verbonden aan het bloemwerk dat ik maak. Iedere creatie heeft een verhaal. Een persoonlijk verhaal, dat is juist het mooie aan het maken van bloemwerk op maat.
Welke kleuren vind je mooi? Welke vorm spreekt je aan? Weelderig en uitbundig of liever wat meer ingetogen? Met seizoensbloemen of mooie volle rozen? En zijn er lievelingsbloemen of bloemen met een betekenis? Dan moeten die er zeker in!
Samen kiezen we een unieke samenstelling uit, die met liefde verwerkt wordt tot een mooie creatie.

Stuur een bericht

Contactformulier

Volg Milaflora